• Behandlingar

HUDVÅRDSBEHANDLINGAR I KUNGÄLV

Studio Ella har ett stort utbud av hudvårdsbehandlingar i Kungälv, 15 minuter med buss från Göteborg.


Boka besök

Spraytan

Så det är den nya generationens Spraytan/soldusch vi kan erbjuda hos oss på Studio Ella med härlig, omedelbar och naturlig effekt. Du får en solkysst gyllenbrun med 1 lager eller lite mörkare färg med 2 lager på bara några minuter. En intensiv brun och fräsch hy som framförallt ser naturlig ut. Produkten består av naturliga ingredienser och respekterar hudens alla funktioner och som passar till hela kroppen. Man kan inte bli orange av denna produkt eftersom dom har tillsatt grönt pigment. Annan viktig info är att det funkar på alla hudtyper, även det mest känsliga! Så nu kan alla som vill bli bruna.

Läs mer

Fransförlägning

En ögonfransförlängning tar ca 2 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka. Detta kan variera och är beroende på kundens egen växtcykel vilket normalt är 6-8 veckor. Antal fransar man har är beroende på ålder, gener och ursprung.
Ögonfransförlängning är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning.

Läs mer

Vaxning

Vaxa dig och huden blir mjuk och hårfri i ca 6-8 veckor. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är individuellt från person till person. Vid vaxning av kroppen, torrborsta gärna huden veckan innan, samt undvik body lotion så blir vaxningen mer effektiv. Kom också när håren är utväxta ca 5 mm så att vaxet har en bra chans att fastna och gripa tag.

Läs mer

Brasilansk vaxning

​Vaxning är den bästa och mest effektiva metoden för att avlägsna hår. Hos oss använder vi oss av s:k bodysugaring där vaxet är sockerbaserat. Sockervaxning är ett gamalt och naturligt sett att vaxa på med anor från mellanöstern. Många skönhetsprodukter gör mer skada än nytta eftersom många vaxningsprodukter innehåller starka kemikalier inklusive toxiner, hormonstörande ämnen samt bekämpningsmedel. Tack vare att man drar medhårs vid sockervaxning så blir det även mycket skonsammare för huden jämfört med vanlig vaxning, därtill blir det också ett bättre resultat. Vaxningen håller i ca 4-6 veckor och håren kommer med tiden bli mycket mjukare och glesare. Håren bör vara minst 2 mm utvuxet för att kunna följa med vid sockervaxningen.

Läs mer

Microdermabrasion

Microdermabrasion, som är en effektiv form av hudslipning, är en stor succé världen över. Vår Skinbase Microdermabrasion ger omedelbart synliga resultat.
​Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Kristaller slipar huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning.​

Läs mer

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.