BRASILIANSK VAXNING MED HONUNGSEMULSION

Nu kan du boka brasiliansk vaxning i Kungälv med honungsemulsion ocj sockervax utan remsor, det är ett mycket skonsamt och ekologiskt sätt att ta bort hår med.

​Brasiliansk vaxning innebär att man vaxar bort allt hår i intimområdet, framtill och baktill.

För att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt efter rakning (4-5 veckor efter din senaste brasilianska vaxning.) Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning.

Första gången du gör en brasisliansk vaxning kan det göra ont, pga att håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Gör du brasiskiansk vaxning regelbundet kommer håren bli tunnare och inte sitta lika hårt därav känns det mindre. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta.

Efter en hårborttagning så kan huden bli irriterad, svullen och man kan få små hårsäcksinflammationer och det kan göra lite ont. Det är ingenting som är farligt utan lägger sig inom 72 timmar.

Vi utför inte brasiliansk vaxning på män.

Är du försenad mer än 15 min till din behandling avbokas tiden och du debiteras fullpris.
Genom att boka tid godkänner du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.