BOKA BOTOX / FILLER KUNGÄLV

Boka er injektionsbehandling i Kungälv på Studio Ella

​För rynkbehandlingar används ett väl beprövat läkemedel som sedan 90-talet och framåt har blivit alltmer använd inom kosmetiska och estetiska behandlingar för att reducera linjer och rynkor ansiktet det kan även hjälpa mot migrän och svettningar.

En liten mängd injiceras i huden för att blockera nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler, som motverkar att muskeln drar ihop sig och bildar rynkor. På detta sätt blir hudens yta slätare och rynkor minskar.

Vi har legitemérade sjuksköterskor som driver injektionsbehandlingarna i egen regi

Studio Ella 

VAD ÄR BOTOX

Ämnet, som ursprungligen användes inom oftalmologin och neurologin, för behandling av muskelavvikelser, började redan på 90-talet användas inom dermatologin för korrigering av dynamiska rynkor, med bra resultat. Det blev känt under varumärket Botox, men marknadsförs också under namnen Dysport och Azzalure.

VAD ÄR FILLER

Filler är juvederm och används som utfyllnad i bl.a läppar.

VAD ÄR DYNAMISKA RYNKOR

Dynamiska rynkor är de som orsakas av muskelsammandragning av ansiktsmusklerna, vilket med tiden leder till bildandet av veck i huden.

VAR KAN BOTOX ANVÄNDAS

De viktigaste områdena i ansiktet som kan behandlas är pannan, glabella (mellan ögonbrynen) och peri-orbital (“kråksparkar”), men även rynkor runt munnen, hakan och halsen. Botox hjälper även mot migrän och svettningar.

FÖRSVINNER MINA NORMALA ANSIKTSUTTRYCK?

När proceduren utförs utan överdrift, behandlas de muskelgrupper som producerar flest rynkor.Personens ansikts uttryck påverkas inte.

GÖR BEHANDLINGEN ONT?

Injektionen görs med en mycket fin nål, det sticker till lite grann. Men det går snabbt över.

NÄR SER MAN EFFEKT?

Effekten börjar märkas under de första 48 timmarna och ökar gradvis i 10 till 15 dagar.

HUR LÄNGE VARAR EFFEKTEN?

Effekten varar i cirka 3 till 6 månader. En ny behandling för underhåll av resultaten kan då behövs. Denna tid kan variera från person till person.

Är du försenad mer än 15 min till din behandling avbokas tiden och du debiteras fullpris.
Genom att boka tid godkänner du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.