Utförs av Certifierad SAIAN Skönhetsterapeut.

Massage utföres på ansikte armar och händer i alla SAIAN behandlingar, Denna dynamiska icke – kirurgiska ansiktsbehandling kombinerar 6 kraftfulla peptider och hyaluronsyra för att Minska rynkor, kråkfötter och uttryckslinjer på så kort tid som en behandling. Argireline är det naturliga alternativet för Botox och har visat sig kunna ge en avslappnande efftekt på musklerna som orsakar fina linjer och rynkor. Galvanisk teknik ger omedelbara resultat som kommer ge dig ett föryngrat utseende och ge huden ett ungdomligt lyft.

Minskar uppkomsten av rynkor, avslappnar, förbättrar blod cirkulationen, stimulerar kollagen och elastin produktionen och minskar uppkomsten av missfärgning och fina linjer.

I våra professionella ansiktsbehandlingar får du:
Rengöring, djuprengörande mask under ånga, serum, återfuktning, massage samt ansiktslyft med galvanisk maskin.
Vi gör en hudanalys och utför någon av SAIANs behandlingar som skräddarsys just för ditt behov.

Ekologiska och naturliga produkter fria från skadliga kemikalier.

80 minuter 695:-

Om Saian

Som välkända specialister har Margarita Saian och hennes dotter Dasha Saian skapat SAIAN® en unik hudvårdsserie som fokuserar på problem med akne och för tidigt åldrande. De hävdar att ungdomlig hy kan uppnås i alla åldrar med SAIAN® avancerade hudvårdsprodukter, tillverkade med naturliga ingredienser av högsta kvalitet som vetenskapligt bevisats vara till nytta för huden.

Den kraftfulla kombinationen av Stamceller, SymPeptide®, Regu®-Age, Alpha-Arbutin, AdiposlimTM, AdipolessTM, MajestemTM, IdealiftTM and Bio- Placenta Neuropeptide. Lågmolekulär Hyaluronsyra, Resveratrol, Argerline®, Matrixyl-3000®, Co Enzyme Q-10, Syreplasma, ger dramatiska resultat och månad efter månad har artiklar om SAIAN® publicerats i facktidskrifter såsom DERMASCOPE, Les Nouvelles Esthetiques, DaySpa, MEDESTHETICS, Skin Inc. tidskrifter, och många fler.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.