Boka  professionell, säker och effektiv tandblekning i Kungälv på Studio Ella .

Med kvalitetsprodukter utan väteperoxid (som nu är förbjudet i tandblekningsprodukter i Sverige) bleker vi dina tänder 3-9 nyanser vitare på bara en behandling (ibland mer).
Vi samarbetar med det schweiziska kvalitetsmärket Tooth Fairy som bleker dina tänder på ett skonsamt och säkert sätt med en speciell UV-lampa och gel utan väteperoxid.

Att tänka på innan ditt besök:

Denna tandblekning inte går ner till emaljen så kan du aldrig få vitare tänder än när du fick dina tänder som barn, samt så kan du inte få ”blåvita” tänder som du kan få hos tandläkaren.
Om du ha mycket tandsten så kommer inte blekningen ta på tandstenen eller under, och då rekommenderas det att gå till din tandläkare innan för bästa resultat.
Borsta tänderna så de inte ligger kvar något skräp mellan tänderna.
Om du har någon lagning eller porslinstand på framtänderna, vänligen kontakta mig innan, då blekningen inte bleker plast eller porslin. Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av missfärgningar man har även hur länge de suttit.

Att tänka på efter ditt besök:

Undvik att äta eller dricka något med färg på 48h (exempel: Rött vin, tomatsås och spenat) ät istället vita produkter, så som kyckling, mjölk, vitt bröd mm.
Undvik rökning och snusning under 24h. Tandblekningens hållbarhet påverkas av yttre faktorer, exempel snus, rökning, kaffe, te  och  rödvin en minskning av detta förlänger hållbareheten på din tandblekning.

Är du försenad mer än 15 min till din behandling avbokas tiden och du debiteras fullpris.
Genom att boka tid godkänner du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.