VAXNING KUNGÄLV STUDIO ELLA

Boka vaxning i Kungälv hos oss på Studio Ella

Vi har flera års erfarenhet inom  klassisk vaxning samt brasiliansk vaxning. Vi använder oss av honungselulsion samt socker vax till brasiliansk.  När vi utför sugaringvaxning dras håret ut medhårs vilket är det skonsammaste sättet  att avlägsna ett hårstrå. Det minimerar inåtväxta hår.

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning.

​Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, pga att håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Gör du vaxning regelbundet kommer håren bli tunnare och inte sitta lika hårt därav känns det mindre. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta

Efter en hårborttagning så kan huden bli irriterad och svullen, och det kan göra lite ont. Om det är den första gången som man får en vaxning så kan man helt klart räkna med att huden blir lite öm efteråt, man kan även få som små finnar, hårsäcksinflammationer. Det är ingenting som är farligt utan lägger sig inom 72 timmar. Vi har även en hårväxthämmande och antiinflammatorisk ampull som du kan köpa med dig hem för att undvika hårsäcksinflammationer.

Du ska inte sola eller bada på 24 timmar efter din vaxning

Boka er tid redan nu för vaxning vänta inte om du har funderat länge på detta.

vaxning i Göteborg 

vaxning i Stenungsund

vaxning i Kungälv

vaxning i Tjörn

vaxutbildning

lashliftutbildning

Välkommen till vår skönhetssalong i Kungälv centrum.

Är du försenad mer än 15 min till din behandling avbokas tiden och du debiteras fullpris.
Genom att boka tid godkänner du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.